Geri Dön

Ev Taşırken Mutfak Eşyası Nasıl Toplanır? Cam eşyalar, tabaklar ve tencere gibi eşyalar nasıl sarılır tüm püf nokları.

Ev Taşırken Mutfak Eşyası Nasıl Toplanır?
Ev Taşırken Mutfak Eşyası Nasıl Toplanır?

Eşyaların taşınması sırasında kişilerin mutlaka belli noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Bu süreçte kişilerin en çok sorduğu sorulardan birisi ev taşırken mutfak eşyası nasıl toplanır konusudur. Mutfak eşyaları bir evde kişileri taşınma sırasında en çok yoracak olan eşya kategorilerinden biridir. Hem kırılabilecek olmaları hem de tek bir mutfak eşyasının kırılması tüm bir takımın bozulabilme riski mutfak eşyaları konusunda titiz olmayı gerektirmektedir.

Mutfak eşyaları toplanırken kişilerin en çok dikkat etmesi gereken noktalardan birisi de bu eşyaların uygun bir şekilde paketlenmesidir. Öncelikle yemek setlerinizin uygun olarak paketlenmesi ve sağlam kolilere yerleştirilmesi gerekir. Bardakların kırılmayacak şekilde havalı naylonlarla veya gazete kâğıtları ile sarılması son derece önemlidir. Aynı zamanda kutuya yerleştirirken de sıkı bir şekilde yerlerinden oynamayacak şekilde yerleştirilmeleri gerekmektedir.

Mutfak eşyalarının toplanması sanıldığından çok daha zor bir işlemdir. Özellikle birden fazla yemek takımı olan ve mutfağında çok fazla eşya bulunan kişilerin bu süreçte çok dikkatli işlem yapması gerekmektedir. Profesyonel firmalar genellikle mutfak eşyalarını toplarken pratik yöntemlere başvurmaktadır. Ancak siz kendi mutfak eşyalarınızı kendiniz toplamak istiyorsanız çok daha titiz bir şekilde bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Taşınırken Tabaklar Neye Sarılır?

Taşınırken tabaklar neye sarılır sorusu çok merak edilen konular arasında bulunmaktadır. Bu tabakların sorunsuz bir şekilde taşınabilmesi oldukça büyük önem taşımaktadır. Özellikle çok pahalı fiyatlara satın alınan yemek takımlarının tek bir tanesinin kırılması dahi kişilerin canını sıkabilecek sorunlardan biridir. Bu süreçte yemek takımlarının ve tekli tabakların taşınması sırasında sağlam paketleme büyük bir önem taşımaktadır.

Taşınırken Tabaklar Neye Sarılır?
Taşınırken Tabaklar Neye Sarılır?

Paketleme sırasında eşyaların sorun çıkarmaması için mutlaka gazete kâğıtlarından ya da havalı naylonlardan yararlanmak gereklidir. Tabakların her birini tek tek gazete kâğıtlarına sarmanız kırılmasının önüne geçmektedir. Aynı zamanda bu gazete kâğıtlarına sarılan her tabak setleri kolilerin içerisinde düzenli bir şekilde yerinden oynamayacak bir biçimde yerleştirilmelidir. Böylece tabaklar herhangi bir sorun meydana gelmeden ve kırılma oluşmadan kolaylıkla taşınabilmektedir.

Taşınırken Tencereler Nasıl Toplanmalı?

Mutfakta taşınmayı zorlaştıracak en önemli işlerden birisi de tencerelerin paketlenmesidir. Bu tencereler farklı büyüklüklerde tasarlanan mutfak eşyalarıdır. Aynı zamanda kapaklarının da bulunması bu eşyaların paketlenmesini zorlaştıran unsurlardan biridir. Tencerelerin paketlenmesi sırasında bir sorun ortaya çıkmaması için mutlaka kişilerin detaylı çalışma yapması gerekmektedir.

Her tencere kendi kapağı ile birlikte sarılmalı ancak bu işlem sırasında kapakların gazete kâğıdına ayrı bir şekilde sarılarak ters bir şekilde tencerenin içerisine oturtulması gerekir. Bu süreçte tencerenin iç kısmına minik bardaklar ya da kâseleri de koyarak yerden tasarruf edebilirsiniz. Bu süreçte en çok dikkat edilen konu cam tencere kapaklarıdır.

Bu kapakların herhangi bir dışarıdan darbe nedeniyle Kırıla bilme riski vardır. Bu nedenle özellikle cam tencere kapaklarının iki kat sarılmasına dikkat edilmelidir. Böylece pencere kapakları güvenli bir şekilde kolilerin iç kısmında taşınabilmektedir. Tencereler taşınırken mutlaka tencere boyutlarına uygun kolilerden yararlanılmalıdır. Kapağı olmayan tencereleri birbirinin içine koyarak da kolilerin iç kısımlarına yerleştirebilirsiniz. Bu süreçte mutlaka tencere kolilerinin üzerine tencere şeklinde yazılması dikkatli taşınması açısından önemli bir detaydır

Taşınırken Tabaklar Nasıl Sarılır?

Taşınırken tabaklar nasıl sarılır sorusu çok merak edilen konulardan biridir. Taşınacak olan kişilerin tabakları güvene alabilmesi için öncelikle uygun kalitede ve sağlamlıkta koli yapılması gereklidir. Kolilerin içerisinde tabakların rahat bir şekilde yerleştirilebilecek alanlar olmalıdır. Çok büyük kutular tercih edilmemesi tabakların daha güvenli bir şekilde taşınması açısından önemlidir.

Taşınırken Tabaklar Nasıl Sarılır?
Taşınırken Tabaklar Nasıl Sarılır?

Orta boyutlarda koli içerisine tabakları yerleştirirken mutlaka belli noktalara dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle her bir tabağı düzenli bir şekilde gazete kâğıtlarını ya da naylon paketlere sarmamız gerekir. Sonra tabakları kendi seti içerisinde üst üste koyarak kolilerin içerisine yerleştirmelisiniz. Böylece tabaklar sorunsuz bir şekilde istenilen her yere taşınabilmektedir.

Tabaklar ve bardaklar taşınma sırasında kişileri en çok zorlayacak ufak tefek işler arasında yer almaktadır. Kırılmaları ve taşınma sonrasında kolayca yerleştirilebilmeleri için bu tabakların ve bardakların düzenli taşınmasında son derece titiz davranmak zorundasınız.

Mutfak Eşyası Toplama Teknikleri;

Mutfak eşyası toplama teknikleri içerisinde birçok farklı alternatif bulunmaktadır. Öncelikle mutfak eşyalarınızın miktarı konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Sonrasında her eşyanın düzenli bir şekilde taşınabilmesi için bir planlama yapmanız gerekir. Tencerelerin, tabakların, bardakların, mutfak beyaz eşyalarının düzenli bir şekilde taşınabilmesi için en uygun paketleme malzemelerini temin etmelisiniz.

Mutfak Eşyası Toplama Teknikleri
Mutfak Eşyası Toplama Teknikleri

Paketleme işlemleri sonrasında dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli unsur ise mutfak eşyalarının düzenli bir şekilde araçlara yerleştirilmesidir. Aynı zamanda her kutunun üzerine hangi eşyaların yer aldığı yazılmalıdır. Örneğin misafir yemek takımı günlük olarak kullanılmadığı için bu paketin hemen açılmaması gerekebilir.

Kişiler taşınır taşınmaz yalnızca acil işleri gerçekleştirmek isteyecekleri için bazı kutuların üzerine isimler yazıldığında daha düzenli bir yerleştirme işlemi yapılabilmektedir. Taşınma sırasında mutfak eşyalarınızın deforme olmadan taşınabilmesi için profesyonel bir destek de alabilirsiniz.

Ev Taşırken Mutfak Eşyası Nasıl Toplanır? içeriğine puan verin.
Vereceğiniz puanlama ile içeriğin daha yararlı olmasını sağlamak
için geliştirmeler yapmaktayız.
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan


Adınız veya takma adınız.

Geçerli e-posta adresiniz.

Örnek: https:// veya https://www
doğrulama kodu Yenile

içerik başlıklar+-
konuş
İÇERİK PUANI
0 puan1 puan2 puan3 puan0 puan
4,3
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puan Çok iyi
75%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanİyi
0%0%
1 puan2 puan3 puan4 puan5 puanOrta seviye
0%0%
11111Yetersiz
25%0%
11111Çok yetersiz
0%0%
bülten

Kampanya ve yeniliklerden haberdan olmak için, e-bültene kayıt olun.

sosyal medya
Sosyal Medya

Sosyal medya da bizi takip edin!

linkedinpinterestinstagram